luni, 20 decembrie 2010

Iubirea



Nu exista iubire fara suferinta.Desi aceste doua sentimente par a nu avea legatura unul cu altul,totusi unul dintre ele aduce cu sine pe celalalt.
Iubirea inseamna doi,o fata si un baiat ,destre care vorbesc in esenta toate melodiile de dragoste,care ,desi fericiti la inceput,ajung sa sufere unul din pricina celuilalt.
Pe peretii umezi si reci ai unui pod vechi pe care sunt scrise cu apa oceanelor de ganduri poemele de dragoste compuse de un autor fara nume se vede umbra unui trup uscativ,slabit de durere pe obrajii caruia stralucesc lacrimi de stele.E fata ce acum pare de nerecunoscut fiindca nu se mai simte la fel de iubita ca altadata.
De asemenea intr-o padure intunecoasa si sumbra ,suspinele iubitului ei acopera mugetul cerbilor pierduti parka si ei in noapte in mrejele iubirii.
Ea srie poezii de dragoste in care-si asterne sentimentele pe hartie prin cuvinte intelese doar de ea scrise cu sarea unor lacrimi de diamante,pe cand el se retrage in lumea lui si spera ca intr-o zi sa o reintalmeasca pe zana viselor lui.
Acum ,desi se revad ,se tem sa nu ajunga iarasi in capcana ucigasa a iubirii.

3 comentarii: